Bel ons: 073-59 929 49

Ik zal me zelf even in het kort aan jullie voorstellen. Ik ben Joyce Broekhuizen-Bok ben geboren en getogen in Hedel. Woon samen met mijn man Erwin. En we zijn trotse ouders van: Lieve 23-02-2014 en Xemme-Job 03-04-2017. Wij hebben zelf 2 honden op dit moment, een Frans bulldogje genaamd Keesje, en een Kruising uit Bulgarije genaamd Truusje.
Ik heb mijn hele leven al een passie voor dieren. Ik heb dan ook een aantal diploma’s in de dierensector behaald o.a. : kynologisch hondentrainer, dier-management, dier en gedrag, hondentoiletteren (hondentrimster).
sinds januari 2018 mag ik mezelf zelfstandig ondernemer noemen. dit alles in goede en gezellige samenwerking met Annemarie. Waar ik voor vele al een bekend gezicht was.

Voor bijna iedere hond is regelmatig bezoek aan de trimsalon aan te raden, of U nu een rashond of een kruising heeft. Dat geldt ook voor kortharige honden, want ook die kunnen verschrikkelijk verharen! Welke trimbehandeling wij geven hangt natuurlijk af van de vacht van Uw hond en altijd in overleg met U als baasje van Uw trouwe viervoeter.

Een bezoek aan onze trimsalon is niet alleen een “knipbeurt” voor uw hond. Vindt u het belangrijk dat uw hond geduldig, liefdevol en op een professionele manier wordt behandeld, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn zeer begaan met het welzijn van uw aan ons toevertrouwde huisgenoot! Wij voorzien uw hond graag van de door u gewenste behandeling zonder onnodige stress, waarbij wij werken met hoogwaardige materialen en verzorgingsproducten. De diensten die wij leveren aan onze klanten zijn eerlijk geprijsd ( wij geven telefonisch of via mail en app GEEN prijzen door! Wilt u graag weten wat de behandeling gaat kosten, bent u te allen tijde welkom in de salon!) Elk dier is uniek en wij raden de behandeling aan, waarvan wij denken dat deze geschikt is voor uw hond. Wij letten hierbij op de rasstandaard, uw persoonlijke wensen, de algehele conditie waarin hij/zij verkeert en de leefomstandigheden. Een succesvolle trimbehandeling is een samenwerkingsverband tussen ons en u als klant. Probeer aan te geven wat uw wensen zijn en wij zullen ons uiterste best doen om, indien mogelijk, hier aan te voldoen. Mochten wij desondanks toch niet aan uw verwachtingen hebben voldaan of heeft u een klacht, geef dit dan zo spoedig mogelijk bij ons aan. Wij zullen er dan alles aandoen om uw klacht zo goed mogelijk af te handelen. Wij houden namelijk van tevreden klanten!! 

Verder maken we de oren schoon, knippen we de nagels, verzorgen de voeten, verwijderen we eventueel teken en controleren we het gebit en de anaalklieren. De trimbeurt wordt afgesloten met een algehele inspectie van de huid, de vacht en de conditie. Eigenlijk zijn we dus meer dan alleen de “kapper” van Uw hond! We hebben een gedegen opleiding gevolgd voor de complete verzorging van Uw hond en zijn in staat om de vacht te beoordelen en de vereiste trimtechnieken toe te passen. Bovendien zullen we niet aarzelen om, indien nodig, U door te verwijzen naar de dierenarts. Wist U trouwens, dat U ook in de winter Uw hond gewoon kunt laten trimmen? De vacht kan dan misschien wat langer blijven, maar bedenk wel dat honden eerder last hebben van vocht dan van kou! En lang haar blijft nu eenmaal langer nat!! Hoe vaak Uw hond naar de trimsalon moet/kan is afhankelijk van de vacht! Maar om U een idee te geven:

  • Poedelvachten: 4-8 maal per jaar
  • Ruwharige vachten: 2-4 maal per jaar
  • Spanielvachten: 4-6 maal per jaar

Net als iemand die haar of zijn haren zojuist heel kort heeft laten knippen, zal ook Uw hond even moeten wennen aan het nieuwe uiterlijk en “gevoel”! Vergeet dan niet Uw hond even te vertellen hoe mooi hij/zij is geworden!!